Svi Vaši podaci nalaze se na memoriji telefona koja je u sastavu matične ploče. Kada se desi nezgoda i telefon ispadne, pokvasi se, okupa se, sprži ga jak napon iz punjača ili auto-punjača ili se jednostavno ugasi usred korišćenja onda nastaje problem.

Da bi se podaci spasili potrebno je da telefon upali drugog načina nema. 

Naš servis radi popravku matičnih ploča na svim modelima iPhone-a i iPad-a. Profesionalni tim servisera koji svakodnevno radi popravke matičnih ploča ali radi i na usavršavanju i pronalaženju novih načina popravke, je tu da vam pruži prvu pomoć i Vaš uredjaj ponovo vrati u život!  

Neke od čestih popravki su:

  • Zamena U2 čipa ( ne puni ili ne pali telefon, baterija se jako brzo troši )
  • Popravka Audio čipa( nema zvuka u razgovoru spikerfon siv ne može da se uključi , kada hoćete da snimite nešto u voice memos nece da snima.  )
  • Popravka pozadinskog osvetljenja ( backlight ic – čip koji je zadužen za kontolu osvetljenja ekrana, ekran crn nema slike a zvoni i zvučno reaguje na punjač. 
  • Popravka Nand memorije – interne memorije ( uredjaj pali i gasi jabuku, ušao u recovery mode , error 9, 4013, 4014. )
  • Obnavljanje vodova na ploči i zamena  sitnih komponenti ( usled kvašenja dolazi do grejanja i pucanja vodova izmedju komponenti, dolazi do otkazivanja određenih funkcija gde je potrebno zameniti komponente koje su u kratkom spoju.