Reparacija Ekrana

Danas smo svi zavisni od telefona, većini je telefon uređaj preko kojeg završavaju više od 80 % svojih obaveza, a nekima je on sredstvo za rad.

Ako vam je uređaj ispao i razbilo se staklo morate da znate koje je rešenje bezbedno da bi funkcije telefona ostale ne promenjene.

Zamena stakla ili Reparacija ekrana, je moguca samo ako je ekran original i ako ekran i touch nisu oštećeni prilikom udarca.
Prilikom zamene stakla vrši se odvajanje stakla od lcd + touch panela, znači ekran i touch su jedan deo koji je fizčki spojen sa staklom celom svojom površinom.
Lepljenje novog stakla vrši se mašinski OCA stikerima i vraća se u fabričko stanje.

Imajući u vidu da je sve vraćeno u prvobitno stanje ne postoji razlog koji ukazuje da je zamena stakla loša i da zbog toga moze da vam se pokvari telefon.

Zamena stakla je potpuno bezbedna za vaš telefon i njena prednost je sto vam ostaje original ekran i touch pa je kvalitet slike ne promenjen.

PS: Ugradnjom jeftinih kopija ekrana koji se nude u zamenu za reparaciju originalnog ekrana, rizikujete da uništite vaš uredjaj, jer elektronika koja je u sastavu tog dela nije originalna i matična ploča trpi određena opterećenja koja mogu da dovedu do otkazivanja komponenti na njoj.

Zato je naša preporuka da se uradi reparacija ekrana, a ako to nije izvodljivo već mora da se menja ceo ekran onda izaberite opriginal deo.